Wie ben ik

Het was voor vrienden en familie niet de vraag of ik een keer voor mezelf zou beginnen maar wanneer....

Mijn naam is Marianne en koken is altijd mijn passie geweest. Jarenlang heb ik bij een cateraar gewerkt. Daarna heb ik nog enkele jaren voor een gemeenschap van ouderen gekookt, altijd lekker vers en iedere maaltijd was een feestje, want dat is mijn tweede passie, mensen verwennen en in de watten leggen. Bij een lekkere maaltijd hoort dan ook een passende sfeervolle aankleding om het plaatje compleet te maken.

Alles wat bij mij uit de keuken komt is voor zover mogelijk zelf gemaakt, puur natuur, met verse ingrediƫnten, zonder pakjes of zakjes. Denk dan ook aan de jam, pesto, salades, koekjes, chocoladetruffels enz. Daarnaast gebruik ik het liefst producten van plaatselijke bedrijven. Zoals de Kipster eitjes deze worden milieuvriendelijk gekweekt.

Wensen, diƫten en ideetjes die niet op mijn lijstje staan zijn altijd bespreekbaar en voor mij een uitdaging.